Lid worden

Bedankt voor je belangstelling voor de Bosparkspurters.

Als we in Lokeren aan de Nachtegaallaan vertrekken voor onze ritten is in principe elke renner lid van de Bosparkspurters. Wil je toch eens proeven van onze clubambiance; dan kan je altijd meefietsen mits de betaling van €5. Hiervoor krijg je onderweg ook ondersteuning van de volgwagen (bevoorrading, nieuw wiel bij lekke band…).
Elk lid kan uiteraard een vriend(in) uitnodigen op één van onze ritten, dan hoeft die €5 niet.

Wil je na de kennismakingsrit effectief lid worden van onze prachtige wielerclub dan volstaat het om een mailtje te sturen naar Filip Van de Vyver of Peter Laureys met je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer.
Daarnaast schrijf je 95€ (vast lidgeld) + 60€ (eenmalige aansluitingspremie) = 155€ over op onze rekening :

Rek Nr. BPS:  IBAN: BE52 1430 9886 2909
BIC-CODE: GEBABEBB

In dit bedrag is alles inbegrepen : lichamelijke verzekering + burgerlijke aansprakelijkheid, een paar dineetjes per jaar, clubkledij, volgwagen en boterhammen tijdens zaterdagrit, af en toe een tourneetje na de rit, …

Van zodra de overschrijving in orde is, kijken we na in welke mate we nog kunnen zorgen voor clubkleren. Bij aanvang van een nieuw seizoen ontvang je als nieuw lid sowieso het volledige pakket (in principe 2 truitjes, 2 korte broekjes, 1 vest met lange mouwen en 1 lange broek).

Je kan natuurlijk ook altijd één van onderstaande bestuursleden aanspreken:

bosparkspurters-2-Medium1
vlnr onderste rij: Clement Van Laere, Jean Temmerman, Dirk Van Havermaet, Miguel Houthooft en Joris Clemminck.

vlnr bovenste rij: Joris Neve, Kurt Beernaert, Stany Hillaert, Peter Laureys en Filip Van de Vyver.